Reurings Precisie Plaatwerk - oplossingen in plaatwerk

Kwaliteit & milieu

RPP borgt kwaliteit voor de klant, met een constant oog voor milieu-aspecten.

Kwaliteit, onze zorg op alle fronten

Vakmanschap, kwaliteit, techniek; drie begrippen die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Bij RPP manifesteert zich dit in gemotiveerd en uitstekend opgeleid personeel , gecombineerd met een modern machinepark. Al deze aspecten zijn vastgelegd in een kwaliteitshandboek waarin procedures de leidraad vormen voor gecontroleerde productieprocessen.

Milieu

Milieu is een ander aspect van de bedrijfsvoering waar we met veel overtuiging aandacht voor hebben. Bij het uitoefenen van ons vak houden we de milieukundige aspecten scherp in de gaten. Dit blijkt onder andere uit het gebruik van milieuvriendelijke vloeistoffen. Overal waar mogelijk worden smeer- en schoonmaakmiddelen gekozen die het milieu zo min mogelijk belasten.

meg en leonAl bij de bouw van het bedrijfspand is rekening gehouden met een zo laag mogelijk energieverbruik. Veel lichtinval, duurzaam warmtegebruik en bij warm weer wordt er bijvoorbeeld zo min mogelijk gebruik gemaakt van energieverslindende koelinstallaties. Ook bij de aankoop van machines is het verbruik van energie een van de  bepalende factoren.

Contact

Reurings Precisie Plaatwerk BV (RPP)
Distributieweg 66
2645 EJ Delfgauw

Telefoon: 015-2619504
Fax: 015-2628647
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logo slimste bedrijf van Nederland 2013

Route